SARAY TURKS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 798 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saray Turks Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 19:32 Top kwaliteit zoals altijd.
1 okt 2022 om 5:16 Suuper lekkere kip van de grill. De kip was boterzacht.. Echt een aanrader
21 sep 2022 om 19:47 Ik ben een gepensioneerde slager en heb altijd mijn eigen slagerij gehad. Ik had een menu met ossenhaas besteld maar helaas bleek het vlees alles behalve ossenhaas. Erg beschamend. Ik kan dit restaurant dan ook niet aan bevelen!!!
20 sep 2022 om 19:44 Superlekker gegeten en dank voor de patat en sambal Ipv de rijst! Ik kom binnenkort weer langs in het restaurant.
20 sep 2022 om 18:30 Was heerlijk
17 sep 2022 om 19:29 TOP ZAAK GA ZO DOOR LEKKER ETEN
17 sep 2022 om 14:15 Super lekker eten zowel Vega als vlees, snelle en vriendelijke bezorging, aanrader!
6 sep 2022 om 19:13 LEKKER ETEN EEN 10 MET EEN GRIFFEL
4 sep 2022 om 21:45 Eten was erg lekker, bezorger was vriendelijk en ook mooi op tijd op een zondag. Aanrader!!!
4 sep 2022 om 20:49 Super! Het eten was lekker, meer dan genoeg en goed warm. Bezorging ook precies op tijd. We gaan zeker nog een keer bestellen.
4 sep 2022 om 19:36 Het eten was superheerlijk en veel, maar t was lauw… das dan toch zonde want Saray staat in m’n top 3 na deze ervaring bestel ik niet meer om te laten bezorgen
4 sep 2022 om 12:04 Heerlijk eten en super snel en warm bezorgd. Enige minpuntje is dat een voorgerecht vergeten was.