SARAY TURKS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 843 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saray Turks Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 16:25 Bij de opmerkingen had ik aangegeven dat ik geen rijst en heen ride saus mocht vanwege extreme allergie. Tich zat het erbij waardoor ik niet heb kunnen eten. Bij de kip ontbrak de paprika. Jamner want heb nu de hele bestelling weg moeten gooien.
28 jan 2023 om 11:38 ok
25 jan 2023 om 23:11 Ene keer uitstekend andere keer minder.. zo ook deze keer. Erg weinig patat in de zakjes.. en bakjes rijst niet goed gevuld tot deksel.. daar betaal je toch voor.. Niks niks met het eten zelf. Dat is heerlijk..
25 jan 2023 om 0:28 Eten was koud toen het was bezorgd, vlees was hard geen smaak. En over het rijst heb ik het niet eens over. Jammer heel erg achteruit gegaan.
19 jan 2023 om 18:50 PERFECT GOED WARM EN LEKKER
19 jan 2023 om 14:29 Nice.
16 jan 2023 om 10:01 De dolma’s waren wat koud, en de aardappelen slap. De gegrilde kip spiesjes waren verrukkelijk.
14 jan 2023 om 19:47 Fantastisch lekker, vlotte bezorging volgens schema en leuke/vriendelijke bezorgster, voldoende eten! Top
14 jan 2023 om 15:35 Heerlijk gegeten, snel bezorgd en meer dan voldoende! :)
13 jan 2023 om 21:57 Heerlijk eten. En de bezorger was uiterst vriendelijk!
10 jan 2023 om 19:23 Was heerlijk...
20 dec 2022 om 19:11 PERFECT ETEN KAN NIET BETRR 0M TE SMULLEN EEN DIKKE 10